Hoe kunnen we elkaar verder helpen?

Voor opdrachtgevers

ITHEC is een slagvaardige professionele ICT totaalleverancier die samenwerkt in het grootbedrijf en het MKB. De ervaring bij beide, de expertise en ervaring tezamen met de hoge kennisgraad en betrokkenheid van onze medewerkers, onderscheidt ons.

In het grootbedrijf bieden wij extra hoge betrokkenheid en oog voor detail. Binnen het MKB bieden wij de professionaliteit die vaak ontbreekt.

Wij streven naar de synergie van een duurzaam partnership, een relatie waarin vertrouwen steeds bevestigd wordt. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. De combinatie van gedreven kundige professionals in een hecht team met rijke ervaring alsmede uitstekende referenties maken ITHEC tot een betrouwbare ICT partner. Graag zijn wij ook uw ICT partner...

Expertise

Wij zijn een kennishuis. Onze ICT expertise is wat wij bieden. Dagelijks zijn wij bezig onze kennis actueel te houden, ervaring uit te wisselen en te evalueren. Alleen zo kunnen wij u top ICT expertise bieden.

Concepten

Wij zijn een kennishuis. Onze ICT expertise is wat wij bieden. Dagelijks zijn wij bezig onze kennis actueel te houden, ervaring uit te wisselen en te evalueren. Veelomvattende technieken of oplossingen worden aangeduid als concepten. Alleen zo kunnen wij u top ICT expertise bieden.

Diensten

De medewerkers van ITHEC bieden u de combinatie van diepgaande expertise en rijke ervaring die nodig is voor een gedegen aanpak. Onze consultants dragen onze missie en handelen naar onze kernwaarden.Voor u betekent dit juiste, betrokken, objectieve en professioneel ondersteuning in elke fase van uw ICT...

Wie ben jij

Doe de test en visualiseer wie jij bent.

Doe de test